Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Guidelines
Resolution of RI and BDTD
Authorization for Thesis and Dissertations
Authorization Term for Book Chapters, Articles and other types of publications
Authorization Term and Lato Sensu Postgraduate Completion Works
???jsp.layout.navbar-default.authorization-comunidade-recurso-edu???
Presentation RIUFT
Frequently Asked questions
About UFT
Language
português
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repositório UFT
Search
Search:
All of DSpace
BDTD - Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da UFT
Pós-Graduação em Ciência e Tecnologia de Alimentos - PPGCTA
Mestrado em Ciência e Tecnologia de Alimentos
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-7 of 7 (Search time: 0.009 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
14-Nov-2016
Utilização de leveduras saccharomyces no controle da deterioração do queijo parmesão
Yinsheng, Xu
30-Nov-2016
Incorporação de ferro através do método de impregnação a vácuo em cenoura (Daucus carota l.) minimamente processada
Novais, Thiago Silva
3-Jul-2017
Elaboração de sorvete e barra de cereais utilizando uma linhagem probiótica de saccharomyces cerevisiae
Baliza, Drielly Dayanne Monteiro dos Santos
6-Jul-2017
Modelagem e otimização do processo de hidratação de cereal matinal com leite
Almeida, Luara de Jesus
5-Jul-2017
Elaboração de geleía com mix de polpa de cagaita (eugenia dysenterica) e mangaba (hancornia speciosa) e avaliação dos parâmetros de qualidade
Silva, Flávio Santos
6-Jul-2017
Obtenção, caracterização e aplicação tecnológica da fécula irradiada de açafrão (Ccurcuma longa l.) em bolo de cenoura
Moura, Bruna Araújo de
30-Jun-2017
Testes antimicrobianos e toxicológicos de piper aduncum
Rodrigues, Katarina Mirna Marinho Tenório
Discover
Author
1
Almeida, Luara de Jesus
1
Baliza, Drielly Dayanne Monteiro ...
1
Moura, Bruna Araújo de
1
Novais, Thiago Silva
1
Rodrigues, Katarina Mirna Marinho...
1
Silva, Flávio Santos
1
Yinsheng, Xu
Subject
7
ENGENHARIAS
7
ENGENHARIAS::ENGENHARIA QUIMICA
7
ENGENHARIAS::ENGENHARIA QUIMICA::...
1
Amido
1
Aqueous crude extract
1
Bolo cenoura
1
Breakfast cereals
1
Cagaita (Eugenia dysenterica)
1
Carrot cake
1
Cereais matinais
.
next >
Date issued
5
2017
2
2016
Has File(s)
7
true