Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/11612/1340
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorMartins, Glêndara Aparecida de Souza (Org.)-
dc.contributor.authorSilva, Juliana Fonseca Moreira da (Org.)-
dc.contributor.authorNascimento, Guilherme Nobre do (Org.)-
dc.date.accessioned2019-09-03T12:45:49Z-
dc.date.available2019-09-03T12:45:49Z-
dc.date.issued2019pt_BR
dc.identifier.citationMARTINS, Glêndara Aparecida de Souza; SILVA, Juliana Fonseca Moreira da; NASCIMENTO, Guilherme Nobre do (Org.). Ciência e tecnologia de alimentos: conceitos e aplicações. Palmas: Eduft, 2019. 124 p.pt_BR
dc.identifier.isbn978-85-60487-73-8pt_BR
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11612/1340-
dc.language.isopt_BRpt_BR
dc.rightsAcesso Livrept_BR
dc.subjectTecnologia de alimentospt_BR
dc.subjectAlimentos - Controle de qualidadept_BR
dc.subjectAlimentos - Biotecnologiapt_BR
dc.titleCiência e tecnologia de alimentos : conceitos e aplicaçõespt_BR
dc.typee-bookpt_BR
dc.subject.cnpqCNPQ::ENGENHARIASpt_BR
dc.ainfo.lastupdate2019pt_BR
Appears in Collections:EDUFT

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ciência e Tecnologia de Alimentos - Conceitos e Aplicação.pdf14.06 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.